Snídaně v trávě

Dobré ráno a dobrou chuť k snídani.

 

 

Dovoluji si vám nabídnout velmi jednoduchý recept, který pravděpodobně všichni dobře znáte. Jedná se o ovesné vločky. Přes noc namočené jsou za krátkou chvilku uvařené a připravené k jídlu. V tomto případě byly namočené s kustovnicí a slunečnicovým semínkem a k tomu v hmoždíři dozdrcený bílý sezam, který jsem přidal až na závěr. Vločky můžeme namočit do mléka nebo pouze do vody. Místo kustovnice můžeme přidat rozinky, brusinky atd. Pokud vám chutná více sladké, můžete vločky osladit třtinovým cukrem nebo medem. Med je však hodně naředí. Jen s tím počítejte.

No a pak se nekladou meze vaší fantazii, jak si vařené ovesné vločky nazdobit.

 

 

Přeji vám dobrou chuť

Roman